Hei og skål for oss som vet å nyte livet – og samtidig balansere det med sunnhet og velvære. Det er egentlig enklere enn en skulle tro. Her ser du meg hjemme i min stue på Fuerteventura hvor jeg bor, bare noen mil fra Afrika.

FARVEL TIL VINTER NORGE

Kanariøyene har helt siden midten av sekstitallet vært mitt paradis for å overleve vinteren i Norge. Og selv om jeg er veldig glad i mitt vakre hjemland, så bestemte jeg meg for å komme meg unna snø og vinter da jeg ble pensjonert.

FEIRET 70 ÅRSDAG & FLYTTING

Det var en merkelig følelse å dra fra gamlelandet med bare et par store kufferter, og resten av sakene mine på lager i Norge. Jeg hadde ikke peiling på annet enn at jeg hadde falt totalt for en villa i strandbyen Caleta de Fuste på Fuerteventura (en av øyene jeg aldri hadde besøkt før..)

Den som intet våger – intet vinner….

NÅ SKAL 78 ÅRSDAGEN FEIRES

Herregud, om en måned fyller jeg 78, bare to år til jeg er 80. Det høres helt rullator og gamlehjem ut… Men, det er hverken kroppen min, sjela mi – eller jeg enige i. Vi later som om alt er som før, og spretter og hopper og springer i vei.

Selvfølgelig har jeg både sig og rynker her og der. Rumpa er slappere å ta i – og puppene er ikke så spretne som i mine glansdager. Men, å så da? Jeg er egentlig fornøyd som det er, og er utrolig takknemlig for mitt gode liv, min gode helse, min herlige familie og vennekrets – og i det hele tatt, alt som skal til for å ha det bra.

JEG HAR SKRIVEKLØE

Dagene mine er selvvalgt travle. Med skriving av bøker, med online slankekurs som er under redigering, med trening og alt som jeg må for å holde koken – og holde helse og utseende ved like….

Nå er det en hyggelig lørdag hvor jeg først har et møte med unge Alex fra Portugal som har studert IT i Paris, og er litt av en ekspert. Han skal hjelpe meg med spennende design på blogger og bøker, og det er kjempegøy.

DEILIG LØRDAGSMIDDAG

Det har vært en hektisk uke – så i kveld skal jeg bare slappe av og kose meg med deilig middag, god bok – og kanskje en film. Helt alene. Jeg skal dekke hyggelig bord, plukke duftende roser fra hagen – tenne lys, ha på deilig musikk – og nyte me-time til fulle. Og vet du hva? Jeg tar alltid og pynter meg for meg selv for da føler jeg meg så innmari mye bedre!!

ET LEVENDE LIV

Neste uke gleder jeg meg til to pool parties, til spa og massasjer – til lunsjer, til skriving – til middagsgjester til neste helg… Kort sagt, en hektisk og spennende uke som jeg gleder meg til. Derfor er det godt med me-time helg og lade opp batteriene (og kreativiteten).

LEVE UNGT ER TINGEN

Vet du hva? Det er en helt annen attitude til aldring her i syden. En verden av forskjell.

Så bare følg med hvis du vil vite hvordan det er å leve ungt og ha det moro når du blir eldre.

Håper du følger meg! Gi gjerne kommentarer, ros, ris og spørsmål. Da blir jeg kjempeglad.

Ha en fortsatt fin helg!! Hilsen Eva

 

 

0Shares