Det er lørdag morgen, og jeg sitter her i min deilige villa på Marina Golf og tenker på hvor super livsstilen i solen er. Antrekket er sarong  – og føttene er bare så jeg kan vifte med tærne. Det er tropisk grønt og frodig utenfor stuevinduene, det er lett og lunken luft gjennom åpne dører – og jeg møter dagen med min kaffe latte i kaffekopp med eksotisk papegøye og hibiscus. Tar fem minutter til å lande og bli munter igjen etter å ha dagens aviser på nett med alle de dårlige nyhetene.

VIFT IRRITASJON & SINNE VEKK

Nei, sier jeg til meg selv: Ødelegg ikke livet og humøret ditt med irritasjon og forbannelse over alt som du ikke kan gjøre noe med. Vær heller takknemlig for at du har sluppet unna, sier jeg til meg selv, og skuldrene senkes og smilebåndene løfter seg. I dag er det i alle fall en god dag… Det var jo dagen i går også… Og dagen i morgen blir sikkert full av gleder den også.

TUSEN TAKK FOR AT DRØMMER BLIR VIRKELIGHET

Og så bobler jeg over av takknemlig på denne lørdag morgen. Hvorfor? Jeg har endelig fått en Air Walker Glider i hus. Det var min favoritt i mange år i Norge, og det(og var virkelig gøyal trening som ga skikkelig resultater på kroppen. Da jeg flyttet hit, ga jeg bort min gamle for å slippe å drasse på den og betale masse dyr frakt. Jeg trodde jo jeg kunne få kjøpt en her, men det viste seg å være helt feil! Jeg har jaktet på Glidere både her og på de andre øyene – og selvsagt på spanske nettbutikker.Men neida, ikke mulig – bare kjedelige stepp-maskiner. Redningen var heller ikke utenlandske nettbutikker! Jeg vet ikke hvor mange jeg har prøvd, men  ingen har vært villige til å sende en hit til Fuerteventura.

Men jeg har ikke gitt meg, og jeg har kullsviertro på tankens makt.

FART PÅ CORPUS LUXUS

Jeg har visualisert meg selv i full fres på Glideren, kjent hvordan musklene jobber og magen blir flatere og corpore luxus blir fastere i fisken igjen. Og vet dere hva? Det funker! For en dag var det full klaff. På Amazon (hvor jeg har søkt utallige ganger de siste årene). Men den dagen var det plutselig bilde av akkurat den typen jeg ønsket meg!! Den jeg hadde sett for meg. De hadde en på lager – og det sto spesifikt at de kunne sende til Kanariøyene. Jeg var så rask som en vind med bestillingen – og med betalingen. Det ble en saftig fraktregning, men det var det verdt.

HELDIGE MEG

En drøy uke senere leverte en pesende postmann den blytunge pakken på døren. Og mens jeg har kost meg med morgenkaffe har min altmuligmann Paul the Painter, vært innom og montert min stolthet Air Walker Glider. Nå står den strategisk på stuegulvet i all sin prakt, og nå skal jeg åpne Spotify og skru på dundrende aerobic-disco musikk som får fart på både kondis, humør og forbrenning. Det er akkurat som å gå langrenn – men uten frysende glatte kuldegrader. Det er helt perfekt…

HVA ER SÅ NESTE MÅL? 

Hva er den neste drømmen som skal bli til virkelighet? Jo det vet jeg. Det er bøkene mine er ferdige, og at de ligger ute på Amazon med flotte, selgende forside. Jeg skal visualisere at bestillingene renner inn!! Jeg skal dagdrømme om den herlige følelsen over å ha gjennomført prosjektene mine og skapt virkelighet av tankene.

Hva er det vi sier? Alt starter med en tanke. Det du kan tenke og tro på uten tvil – blir virkelighet (når tiden er moden..).

HVA ØNSKER DU DEG?

Hva skal du visualisere? Hva er dine brennende ønsker? Lukk øynene, slapp helt av – og lev deg inn i ønskesituasjonen. Klistre bildet fast i underbevisstheten – og la det gradvis manifistere seg og bli til virkelighet.

Ha en fantastisk helg – alle gode ønsker fra Eva

0Shares